Povlak na polštář Stranger Things - Eleven

Povlak na polštářek Stranger Things - motiv Eleven. Jistě ho ocení všichni fanoušci amerického sci-fi hororového a mysteriózního televizního seriálu Stranger Things z produkce Netflix. Zdobí ho obrázek dívky "Jedenáctky" s psychokinetickými schopnostmi na niž v Hawkinské laboratoři prováděli pokusy. Jméno získala podle tetování 011, anglicky Eleven, a proto jí přátelé říkají také zkráceně El. Nápis, který je na polštářku raději nebudeme překládat, protože snad každý fanoušek seriálu ví, co tento Elin výraz znamená. Tento povlak polštáře je vyroben z příjemně jemného nemačkavého materiálu a má zapínání na zip. Obě strany zdobí stejný motiv.

Tento povlak Stranger Things je vhodný na polštář 40 x 40 cm. Polštářky tohoto rozměru s výplní z dutých vláken najdete také v naší nabídce.

Pokud jste také propadli seriálu Stranger Things o partě mladých nerdů, svérazném policajtovi a Eleven, která se stala obětí vědeckých pokusů, prohlédněte si celou naši nabídku bytových doplňků s motivem Stranger Things.

Cena:  129 Kč   
Přidat k povlaku také výplň:
 
SKLADEM    Kdy zboží dostanu?

Motiv
Stranger Things  
Materiál
polyester 100%
Rozměr
40 x 40 cm
Značka
Carbotex
Kód
STR211014 9319
chat Komentáře (0)

Nový textil před prvním použitím vyperte. Perte vždy dle symbolů uvedených na štítku, nebo na obalu - viz níže.


vanicka

Symbol vaničky označuje způsob praní. 
Čísla uvnitř vaničky označují maximální teplotu praní ve stupních Celsia, která nesmí být překročena. Praní při nižší teplotě je možné.
Symbol bez podtržení znamená běžný postup praní. Pokud je vanička podtržená, použijte jemný program praní, pokud je vanička podtržená dvakrát, použijte velmi jemný program praní.
Další variantou označení způsobu praní je vanička s rukou, která označuje výrobky vhodné pouze pro ruční praní při maximální teplotě 40°C, a přeškrtnutá vanička, která zakazuje výrobek prát jakýmkoliv způsobem.

trojuhelnik

Symbol trojúhelníku označuje jestli lze, nebo nelze daný výrobek bělit.
Přeškrtnutý trojúhelník znamená, zákaz použití jakýchkoliv bělidel při praní. Pouze symbol prázdného trojúhelníku znamená, že výrobek bělit lze. 
Trojúhelník vyplněný diagonálními čárami umožňuje bělení pouze oxidačními (nechlórovými) bělícími přípravky.

ctverec

Symbol čtverce označuje způsob sušení.
Kruh uvnitř čtverce znamená možnost sušení v bubnové sušičce. Přeškrtnutý symbol naopak znamená zákaz sušení v sušičce. Textilní výrobky s jednou tečkou uvnitř symbolu sušte při velice nízké teplotě. Výrobky se dvěma tečkami uvnitř symbolu sušte při běžném programu sušičky.
Čáry uvnitř čtverce označují sušení na vzduchu. Čára prověšená jako prádelní šňůra znamená běžné sušení pověšeného prádla na šňůře. Svislé čáry označují výrobky, které se mají nechat po praní okapat, vodorovná čára pak výrobky, které je potřeba sušit rozprostřené.

zehlicka

Symbol žehličky označuje způsob žehlení.
Výrobky označené základním (prázdným) symbolem lze želit jakýmkoliv běžným způsobem. Pokud je uvnitř žehličky jedna tečka, žehlete při maximální teplotě žehlící plochy 110°C, dvě tečky znamenají max. teplotu 150°C a tři tečky pak znamenají žehlení max. teplotou 200°C.
Přeškrtnutý symbol žehličky znamená zákaz žehlení daného výrobku.

kolecko

Symbol kolečka označuje pokyny pro profesionální čištění.
Pokud čištění výrobku svěříte profesionální čistírně, její zaměstnanci budou jistě dobře proškoleni a speciálním pokynům uvnitř kolečka porozumí.


Více informací najdete např. na www.sotex.cz

Mohlo by vás také zajímat

Další zboží v této kategorii

Vámi naposledy prohlédnuté