• -11,13%

Pánské pyžamo Harry Potter - se stříbrným erbem Hogwarts

Pánské licenční pyžamo Harry Potter - s krátkým rukávem horního dílu a dlouhými nohavicemi ukončenými lemem. Horní díl je šedý a zdobí jej erb školy čar a kouzel v Bradavicích stříbrné barvy s metalickým efektem. Je vyrobený z 90% z bavlny a 10% polyesteru.  Spodní díl je jednobarevný - černý - a je čistě bavlněný. 

Cena:  479 Kč   
 539 Kč
Sleva 12 %
Zvolená Velikost
 
SKLADEM    Kdy zboží dostanu?

Motiv
Harry Potter  
Materiál
bavlna 90%
bavlna 100%
polyester 10%
Značka
E plus M
Kód
HP 53 04 045 3624
EAN
5908213323624
chat Komentáře (0)

Nový textil před prvním použitím vyperte. Perte vždy dle symbolů uvedených na štítku, nebo na obalu - viz níže.


vanicka

Symbol vaničky označuje způsob praní. 
Čísla uvnitř vaničky označují maximální teplotu praní ve stupních Celsia, která nesmí být překročena. Praní při nižší teplotě je možné.
Symbol bez podtržení znamená běžný postup praní. Pokud je vanička podtržená, použijte jemný program praní, pokud je vanička podtržená dvakrát, použijte velmi jemný program praní.
Další variantou označení způsobu praní je vanička s rukou, která označuje výrobky vhodné pouze pro ruční praní při maximální teplotě 40°C, a přeškrtnutá vanička, která zakazuje výrobek prát jakýmkoliv způsobem.

trojuhelnik

Symbol trojúhelníku označuje jestli lze, nebo nelze daný výrobek bělit.
Přeškrtnutý trojúhelník znamená, zákaz použití jakýchkoliv bělidel při praní. Pouze symbol prázdného trojúhelníku znamená, že výrobek bělit lze. 
Trojúhelník vyplněný diagonálními čárami umožňuje bělení pouze oxidačními (nechlórovými) bělícími přípravky.

ctverec

Symbol čtverce označuje způsob sušení.
Kruh uvnitř čtverce znamená možnost sušení v bubnové sušičce. Přeškrtnutý symbol naopak znamená zákaz sušení v sušičce. Textilní výrobky s jednou tečkou uvnitř symbolu sušte při velice nízké teplotě. Výrobky se dvěma tečkami uvnitř symbolu sušte při běžném programu sušičky.
Čáry uvnitř čtverce označují sušení na vzduchu. Čára prověšená jako prádelní šňůra znamená běžné sušení pověšeného prádla na šňůře. Svislé čáry označují výrobky, které se mají nechat po praní okapat, vodorovná čára pak výrobky, které je potřeba sušit rozprostřené.

zehlicka

Symbol žehličky označuje způsob žehlení.
Výrobky označené základním (prázdným) symbolem lze želit jakýmkoliv běžným způsobem. Pokud je uvnitř žehličky jedna tečka, žehlete při maximální teplotě žehlící plochy 110°C, dvě tečky znamenají max. teplotu 150°C a tři tečky pak znamenají žehlení max. teplotou 200°C.
Přeškrtnutý symbol žehličky znamená zákaz žehlení daného výrobku.

kolecko

Symbol kolečka označuje pokyny pro profesionální čištění.
Pokud čištění výrobku svěříte profesionální čistírně, její zaměstnanci budou jistě dobře proškoleni a speciálním pokynům uvnitř kolečka porozumí.


Více informací najdete např. na www.sotex.cz

Velikost S M L XL XXL
Obvod hrudníku 94 cm 100 cm 110 cm 114 cm 116 cm
Délka trika 67 cm 68 cm 69 cm 70 cm 74 cm
Obvod pasu kalhot / roztažený 74 / 80 cm 78 / 88 cm 82 / 92 cm 84 / 94 cm 92 / 102 cm
Délka kalhot od pasu 97 cm 98 cm 99 cm 102 cm  105 cm

Velikostní tabulku prosím považujte pouze za orientační. V tabulce jsou uvedeny rozměry zboží (ne rozměry postavy). Pro určení správné velikosti porovnejte míry se svým oděvem, ve kterém se cítíte dobře a velikostně vám vyhovuje.

TIP • Berte v úvahu rezervu - pyžamo na spaní by mělo být volnější.

Mohlo by vás také zajímat

Další zboží v této kategorii

Vámi naposledy prohlédnuté