Dětský ručník Looney Tunes - Road Runner

Dětský ručníček Road Runner. Legendární stále běžící pták Road Runner, kterého se v animované sérii komedií Looney Tunes z produkce Warner Bros a Merrie Melodies stále neúspěšně snaží chytit a sníst hladový Kojot. Rozměry ručníčku jsou 30 x 50 cm.

Tento dětský ručník je vyroben ze 100% bavlny s gramáží 350 gr./m². Lícní strana ručníku je tvořena jemně střiženým froté s velurovým povrchem, proto je velice příjemná na dotek. Na rubu jsou hustě tkané froté smyčky, které zajišťují skvělou savost. Tento ručníček je potištěný digitální technologií a proto jsou jeho barvy syté a výrazné. Navíc jsou jsou velice intenzivní i po mnoha vypráních. Rozměry tohoto dětského ručníku jsou 30 x 50 cm, proto se vejde třeba i do batůžku na výlet. Vhodný je však i do školy, či do školky.

Tento ručník získal mezinárodní certifikát OEKO-TEX STANDARD 100,  který zaručuje rozměrovou a barevnou stálost materiálu i to, že výrobek neobsahuje škodlivé látky.

Cena:  85 Kč   
 
SKLADEM    Kdy zboží dostanu?

Materiál
bavlna 100%
Certifikáty
OEKO TEX Standard 100 ®
Rozměr
30 x 50 cm
Značka
Carbotex
Kód
447723
chat Komentáře (0)

Nový textil před prvním použitím vyperte. Perte vždy dle symbolů uvedených na štítku, nebo na obalu - viz níže.


vanicka

Symbol vaničky označuje způsob praní. 
Čísla uvnitř vaničky označují maximální teplotu praní ve stupních Celsia, která nesmí být překročena. Praní při nižší teplotě je možné.
Symbol bez podtržení znamená běžný postup praní. Pokud je vanička podtržená, použijte jemný program praní, pokud je vanička podtržená dvakrát, použijte velmi jemný program praní.
Další variantou označení způsobu praní je vanička s rukou, která označuje výrobky vhodné pouze pro ruční praní při maximální teplotě 40°C, a přeškrtnutá vanička, která zakazuje výrobek prát jakýmkoliv způsobem.

trojuhelnik

Symbol trojúhelníku označuje jestli lze, nebo nelze daný výrobek bělit.
Přeškrtnutý trojúhelník znamená, zákaz použití jakýchkoliv bělidel při praní. Pouze symbol prázdného trojúhelníku znamená, že výrobek bělit lze. 
Trojúhelník vyplněný diagonálními čárami umožňuje bělení pouze oxidačními (nechlórovými) bělícími přípravky.

ctverec

Symbol čtverce označuje způsob sušení.
Kruh uvnitř čtverce znamená možnost sušení v bubnové sušičce. Přeškrtnutý symbol naopak znamená zákaz sušení v sušičce. Textilní výrobky s jednou tečkou uvnitř symbolu sušte při velice nízké teplotě. Výrobky se dvěma tečkami uvnitř symbolu sušte při běžném programu sušičky.
Čáry uvnitř čtverce označují sušení na vzduchu. Čára prověšená jako prádelní šňůra znamená běžné sušení pověšeného prádla na šňůře. Svislé čáry označují výrobky, které se mají nechat po praní okapat, vodorovná čára pak výrobky, které je potřeba sušit rozprostřené.

zehlicka

Symbol žehličky označuje způsob žehlení.
Výrobky označené základním (prázdným) symbolem lze želit jakýmkoliv běžným způsobem. Pokud je uvnitř žehličky jedna tečka, žehlete při maximální teplotě žehlící plochy 110°C, dvě tečky znamenají max. teplotu 150°C a tři tečky pak znamenají žehlení max. teplotou 200°C.
Přeškrtnutý symbol žehličky znamená zákaz žehlení daného výrobku.

kolecko

Symbol kolečka označuje pokyny pro profesionální čištění.
Pokud čištění výrobku svěříte profesionální čistírně, její zaměstnanci budou jistě dobře proškoleni a speciálním pokynům uvnitř kolečka porozumí.


Více informací najdete např. na www.sotex.cz

Mohlo by vás také zajímat

Další zboží v této kategorii

Vámi naposledy prohlédnuté